Állami támogatás a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez!

Nincs még jogosítványod? Nem érdemes tovább halogatni, mert mostantól még támogatás is jár hozzá! Tanulj meg vezetni, és szerezd meg a vezetői engedélyed állami támogatással, olcsóbban! Hogyan lehetséges mindez? Ez év július elsejétől lépett érvénybe az a kormányrendelet, ami meghatározza, hogy minden 20 éven aluli magyar állampolgár állami támogatással szerezheti meg a B kategóriás jogosítványát! Ez a teljes tandíjból maximum 25 ezer forintos engedményt jelent.

Mindazoknak, akiknek hiányzik a B kategóriás jogosítvány, és még nem töltötték be a 20. életévüket, valamint magyar állampolgárok, nincs más dolguk, mint beiratkozni egy általuk választott tanfolyamra, és kérvényezni a támogatást. Az igényléséhez szükséges dokumentumokat a sikeres vizsgától számított egy éven belül kell benyújtani. A támogatás a közlekedési alapismeretek tanfolyam és az ehhez kapcsolódó vizsga díjának összegét foglalja magában.

Keresd fel bizalommal autósiskolánkat megadott elérhetőségeinken, és iratkozz be minél előbb aktuális tanfolyamaink egyikére! Legyen Neked is B kategóriás jogosítványod állami támogatással!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.