A B kategóriás jogosítvány megszerzése blended learning segítségével is lehetséges!

A B kategóriás jogosítványt megszerezni nem olyan nagy kihívás, mint elsőre gondolnánk, éppen ezért sok fiatal még az érettségi előtt levizsgázik. Persze egy vezetői tanfolyam elvégzése is időt és energiát, valamint összpontosítást igényel, ám rugalmasan elvégezhető. Ma már egy valamire való autósiskola több opciót is kínál az autóvezető tanfolyamainak elvégzésére. A klasszikus tantermi oktatás mellett lehetőség van még e-learningre, de a kettő tanulási forma vegyítésére is. Az utóbbit nevezzük blended learning-nek.

A blended learning a B kategóriás jogosítvány sikeres megszerzéséhez ideális választás. Azoknak a fiataloknak is ajánljuk ezt a típusú oktatást, akik iskolába járnak és nem minden órán tudnak megjelenni az autósiskolában. Az e-learning segítségével otthon megismerhetik az elméleti alapokat és felkészülhetnek belőle a vizsgára. A tanórákon viszont lehetőségük van kérdéseket feltenni, megkapják azt az iránymutatást, amire szükségük lehet a sikeres vizsgához.

Fordulj hozzánk bizalommal, és jelentkezz autósiskolánkba, hogy minél előbb megszerezhesd a B kategóriás jogosítványt! Ha kérdésed van, bátran lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.