Oktatók

Végh Cintia irodai munkatárs CEGLÉD

Végh Cintia vagyok, Cegléden születtem és jelenleg is itt lakom. Tanulmányaimat a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában illetve a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző karán folytattam. A ceglédi Mandarin Szolárium recepciójáról illetve a Várkonyi István Általános Iskolából lehetek számotokra ismerős, ahol napközis nevelőként dolgoztam. A Gyurinka Autósiskola munkáját pedig, mint irodai munkatárs fogom segíteni.

 Kérdésetekkel, kérésetekkel bátran forduljatok hozzám, mindenre találunk megoldást.

Kovács Dorottya irodai munkatárs CEGLÉD

Kovács Dorottya vagyok, ceglédi lakos. Kezdetben a Várkonyi István Általános Iskolába, majd a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnáziumba jártam, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok. Ez mellett szívesen segítem a Gyurinka Autósiskola irodai munkáját.

Kérdéseitekkel nyugodtan forduljatok hozzám, igyekszem mindenben segíteni!

Bellák Anita irodai munkatárs TISZAKÉCSKE

Bellák Anitának hívnak. Újszilváson születtem, de közel 15 éve Tiszakécskén élek. Kecskeméten az ÁFEOSZ közgazdasági szakközépiskolában végeztem a tanulmányaimat. Először HR asszisztensként dolgoztam, majd 7 évig a Petka trade Bt. irodáján végeztem a munkám. Most pedig a Gyurinka Autósiskola tiszakécskei irodájában várlak benneteket és állok rendelkezésetekre, gépjárműoktatással kapcsolatos kérdésekben.

Gyurinka Róbert

Tulajdonos, iskolavezető
Kategóriák: A, B, C, C+E, D
Iskolánkban én készítem fel a motorosokat a rutin- és a forgalmi vizsgára. Szívesen vállalom az AM és a nagyobb kategóriákra jelentkező tanulóinkat is, hogy megmutathassam a biztonságos motorozás alapjait! Mint az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tagja, fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást minél szélesebb körben kövesse a további gyakorlás, ezért vállalom, hogy az A1, A2, A kategóriás tanulóinkat elviszem a hegyekbe. Továbbá szívesen szervezem meg a Honda Safety Hungary vezetéstechnikai tréningeket, ahová nemcsak elkísérem tanulóinkat, de együtt is motorozunk!
Mindemellett B kategóriában is oktatok járművezetést, ahol a több mint 12 éves tapasztalataimat felhasználva készítem fel tanulóinkat a vizsgára.
Magyar Tibor vagyok, 2018. évben kezdtem foglalkozni gépjárművezető oktatással Szegeden és Kecskeméten egyszerre.
Aki nálam tanul, számíthat rá, hogy a nagyvárosokban megszokott összetett és precíz oktatásban részesül.
A türelem az egyik erősségem, így garantálom, hogy az óráimon nem fogsz stresszelni! Vidám, fiatalos stílusban adom át a tudást, amivel magabiztosan megállod majd a helyed a közlekedésben.

Farkas Zoltán szakoktató

Az eltelt 30 év alatt hivatásos sofőrként dolgoztam. Ezalatt a 3 évtized alatt, több százezer km-t vezettem balesetmentesen. Személyes tapasztalatom, hogy nagyon sok a bizonytalanul, tanácstalanul vezető sofőr az utakon. Többek között ezért is szeretném több évtizedes tapasztalatom és rutinom megosztani a jövő gépjármű vezetőivel.

Fekete János szakoktató

Akit jól megtanítanak vezetni, az biztosan sosem unja majd meg és minden adandó alkalommal örömmel várja, hogy újból a volán mögé ülhessen. Ezt biztosan tudom, hiszen jómagam is több mint húsz éve dolgozom sofőrként egy busztársaságnál és 2004-ben elkezdtem az oktatói pályafutásomat is. A több mint egy millió kilométer balesetmentes vezetésért járó kitüntetésem is azt bizonyítja, hogy ezt a tevékenységet nem lehet megunni. Ezért is szeretném a tapasztalatokat, a rutint, az elméletet  és a gyakorlatot is egy fiatalos hangvételű oktatás keretében megosztani mindazokkal, akik jogosítványt szeretnének szerezni.

Gyurinka Dávid szakoktató

Gyurinka Dávid vagyok, 30 éves. 2016-ban végeztem el a járművezetői szakoktatói tanfolyamot. Oktatóautóm 2007-es évjáratú, 1.7 CDTI (diesel) Opel Zafira és egy Toyota Corolla.
Célom, hogy Tanulóim a vezetés során jól érezzék magukat és kellemes emlékként tekintsenek vissza erre az időszakra.

 

 

Gyurinkáné Tarsoly Ágnes

Tulajdonos, szakoktató A, B, C kategória. Iskolánkban elsősorban elméleti- és B kategóriás gyakorlati szakoktatóként tevékenykedem. Célom, hogy tanulóink alkalmazható tudást kapjanak mind a KRESZ-, mind a gyakorlati órákon.

Hiszem, ha fejben nincs kétely, akkor az úton nincs akadály…

Mire számíthatsz ha engem választasz oktatódnak? Egy benzines, Toyota Yaris 1.5 típusú gépjárműre, amely fordulékony, könnyen kezelhető, tanulóbarát. Jó hangulatú, kellemes légkörű órákra, ahol sok-sok manőverezési- és gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz!