Oktatók

Végh Cintia irodai munkatárs CEGLÉD

Végh Cintia vagyok, Cegléden születtem és jelenleg is itt lakom. Tanulmányaimat a Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskolában illetve a Kecskeméti Főiskola Tanítóképző karán folytattam. A ceglédi Mandarin Szolárium recepciójáról illetve a Várkonyi István Általános Iskolából lehetek számotokra ismerős, ahol napközis nevelőként dolgoztam. A Gyurinka Autósiskola munkáját pedig, mint irodai munkatárs fogom segíteni.

 Kérdésetekkel, kérésetekkel bátran forduljatok hozzám, mindenre találunk megoldást.

Kovács Dorottya irodai munkatárs CEGLÉD

Kovács Dorottya vagyok, ceglédi lakos. Kezdetben a Várkonyi István Általános Iskolába, majd a Ceglédi Kossuth Lajos Gimnáziumba jártam, jelenleg pedig a Szegedi Tudományegyetem hallgatója vagyok. Ez mellett szívesen segítem a Gyurinka Autósiskola irodai munkáját.

Kérdéseitekkel nyugodtan forduljatok hozzám, igyekszem mindenben segíteni!

Bellák Anita irodai munkatárs TISZAKÉCSKE

Bellák Anitának hívnak. Újszilváson születtem, de közel 15 éve Tiszakécskén élek. Kecskeméten az ÁFEOSZ közgazdasági szakközépiskolában végeztem a tanulmányaimat. Először HR asszisztensként dolgoztam, majd 7 évig a Petka trade Bt. irodáján végeztem a munkám. Most pedig a Gyurinka Autósiskola tiszakécskei irodájában várlak benneteket és állok rendelkezésetekre, gépjárműoktatással kapcsolatos kérdésekben.
 

Gyurinka Róbert

Tulajdonos, iskolavezető
Kategóriák: A, B, C, C+E, D
 
Iskolánkban én készítem fel a motorosokat a rutin- és a forgalmi vizsgára. Szívesen vállalom az AM és a nagyobb kategóriákra jelentkező tanulóinkat is, hogy megmutathassam a biztonságos motorozás alapjait! Mint az Országos Balesetmegelőzési Bizottság tagja, fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást minél szélesebb körben kövesse a további gyakorlás, ezért vállalom, hogy az A1, A2, A kategóriás tanulóinkat elviszem a hegyekbe. Továbbá szívesen szervezem meg a Honda Safety Hungary vezetéstechnikai tréningeket, ahová nemcsak elkísérem tanulóinkat, de együtt is motorozunk!
Mindemellett B kategóriában is oktatok járművezetést, ahol a több mint 12 éves tapasztalataimat felhasználva készítem fel tanulóinkat a vizsgára.

Fekete János szakoktató

Akit jól megtanítanak vezetni, az biztosan sosem unja majd meg és minden adandó alkalommal örömmel várja, hogy újból a volán mögé ülhessen. Ezt biztosan tudom, hiszen jómagam is több mint húsz éve dolgozom sofőrként egy busztársaságnál és 2004-ben elkezdtem az oktatói pályafutásomat is. A több mint egy millió kilométer balesetmentes vezetésért járó kitüntetésem is azt bizonyítja, hogy ezt a tevékenységet nem lehet megunni. Ezért is szeretném a tapasztalatokat, a rutint, az elméletet  és a gyakorlatot is egy fiatalos hangvételű oktatás keretében megosztani mindazokkal, akik jogosítványt szeretnének szerezni.

Gyurinka Dávid szakoktató

Gyurinka Dávid vagyok, 30 éves. 2016-ban végeztem el a járművezetői szakoktatói tanfolyamot. Oktatóautóm 2007-es évjáratú, 1.7 CDTI (diesel) Opel Zafira és egy Toyota Corolla.
Célom, hogy Tanulóim a vezetés során jól érezzék magukat és kellemes emlékként tekintsenek vissza erre az időszakra.

Gyurinkáné Tarsoly Ágnes

Tulajdonos, szakoktató A, B, C kategória. Iskolánkban elsősorban elméleti- és B kategóriás gyakorlati szakoktatóként tevékenykedem. Célom, hogy tanulóink alkalmazható tudást kapjanak mind a KRESZ-, mind a gyakorlati órákon.

Hiszem, ha fejben nincs kétely, akkor az úton nincs akadály…

Mire számíthatsz ha engem választasz oktatódnak? Egy benzines, Toyota Yaris 1.5 típusú gépjárműre, amely fordulékony, könnyen kezelhető, tanulóbarát. Jó hangulatú, kellemes légkörű órákra, ahol sok-sok manőverezési- és gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz!


Péter Balázs szakoktató

2019-ben lettem gépjárművezető szakoktató. Az elmúlt 15 évben fuvarozásban dolgoztam, ahol gépkocsi vezetőként, több mint 1millió km-t balesetmentesen vezettem. Hobbim a motorozás már több mint 20 éve, ahol folyamatos tréningeken veszek részt.

Fontosnak tartom hogy a vezetési órák során az elméleti ismeretek gyakorlatban való alkalmazását, továbbá a jármű kezelését fiatalos türelmes és jókedvű oktatási órákon kapják meg a nálam tanuló diákok.
A vezetés nem csak a felelősségről szól hanem a kötetlen utazások és baráti találkozok megéléséről is.

Baranyi Ferenc szakoktató

Cegléden élek. 30 éve a Magyar Rendőrség hivatásos állományú tagjaként szolgálok mint baleseti helyszínelő és vizsgáló illetve rendőr motoros. Ezen hosszú időszak alatt gyűjtött tapasztalataim és rutinom segített abban, hogy megfelelő képesítéssel 2019-ben gépjárművezető szakoktató lehessek. Úgy gondolom, ahhoz, hogy valakiből jó járművezető lehessen, hosszú évek alatt megtett sok-sok kilométer szükséges, mely tartó pillére a biztos alapok elsajátításának. Ezen alapok átadásában állok rendelkezésedre a 2004-es évjáratú 1.9 td Volkswagen Golf IV típusú személygépkocsimmal.


Maczej Ferenc szakoktató

34 éves vagyok. Több mint 10 éve a Magyar Rendőrség állományában Közlekedésrendészeti szakterületen látom el munkaköröm baleseti helyszínelő és vizsgáló beosztásban, valamint, mint motoros rendőr.
Vezetői jogosultságomat 18 éve szereztem” B” 13 éve C,E,D kategóriákból. Rendelkezem PÁV 1,2,3 vizsgákkal is. Több éves tapasztalatom és szakmai hátterem ösztönzött abban, hogy gépjárművezető szakoktató legyek. Azt gondolom, hogy az oktatás során fontos szerepe van annak, hogy az átadni kívánt információ a lehető legérthetőbb legyen, annak folyamatos visszaellenőrzése mellett. Célom, hogy tanulóim a vezetési jogosultság megszerzését követően biztos elméleti-és gyakorlati tudással önálló járművezetőként kerüljenek a forgalomba, ahol balesetmentes vezetéssel megállják helyüket különböző közlekedési szituációkban. Oktatójárművem egy 2007. évjáratú Ford Focus 1.6 TDCI