Autósikolánkban több, vidéki városban, minden kategóriában jogosítványt lehet szerezni!

Szeretnél jogosítványt szerezni, melyhez autósiskolát keresel vidéken? Nem csupán a fővárosban lehet megtanulni vezetni, erre az ország többi részén is van lehetőség. Még akkor is sokan választják a fővárost, ha messzebb helyezkedik el a lakóhelyüktől. Úgy gondolhatják, hogy egy fővárosi autósiskolának és az ott megszerzett jogosítványnak sokkal nagyobb a prezstizse, mint egy kisebb, kevésbé nevesebb, vidéki székhellyel rendelkező autósiskolának. Természetesen nem az határozza meg egy autósiskola hírnevét, sem pedig az oktatók felkészültségét, hogy hol van az intézmény. Egy vidéki csapat is képes a legmagasabb szintű oktatást nyújtani azoknak, akik szeretnének jogosítványt szerezni, és ehhez megbízható oktatókra, igényesen összeállított tantervre van szükségük.

A Gyurinka Autósiskola is egy ilyen vállalkozás. Itt bárki szerezhet jogosítványt, aki nem szeretne ehhez a fővárosba utazni és rendszeresen időt tölteni az ingázással. Autósiskolánk több, vidéki nagyvárosban is jelen van és gépjárművezetői tanfolyamokat indít minden kategóriában. A, B és C kategóriás gépjárművekre érvényes jogosítványt, valamint motorra érvényes jogosítványt is lehet nálunk szerezni. Nagykőrös, Tiszakécske, Cegléd szerepel azok között a vidéki városok között, ahol autóvezetői tanfolyamokat indítunk.

Elméleti és gyakorlati oktatás keretében megtanítjuk minden résztvevőnek, hogyan lehet felkészülten, biztonságosan autózni, elsősegélyt nyújtani, betartani a közlekedési szabályokat úgy, hogy másokat se sodorjanak veszélybe az utakon. Természetesen nálunk is igénybe vehető az e-learning a hagyományos képzés mellett, de ezek kombinációit is lehet választani a jelentkező személyes igényeitől függően.

Lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és tudj meg többet aktuális tanfolyamainkról! Segítünk, hogy megszerezhesd jogosítványodat a kiválasztott kategóriában, akár Kecskeméten, Lajosmizsén, Nagykőrösön, Tiszakécskén vagy Cegléden laksz!