Az e-learningnek köszönhetően hasznosan töltheted az idődet otthon is!

Napjainkban a legtöbb ember élete teljesen átalakult, ám semmiképp sem szabad kétségbe esni, meg kell próbálni kihozni az adott helyzetből a legjobbat. Sajnos sokan nehezen tudnak mit kezdeni a kényszerűségből otthon töltött idővel, pedig ez akár arra is nagyszerű alkalom lenne, hogy tanuljunk valami újat, képezzük magunkat. Erre szerencsére nagyon sok mód van, ezért mindenképp érdemes keresni a lehetőségeket és valami olyanba belevágni, amire eddig nem volt időd. Ilyenkor lehet például igazán kihasználni az egyébként is népszerű e-learninget, melyre autóiskolánkban folyamatosan lehet jelentkezni és bármikor neki kezdhetsz. 

Az e-learningnek köszönhetően kényelmesen, otthonról is elsajátíthatod az AM, A1, A2, A, B, BE, C, CE, D kategória megszerzéséhez szükséges elméleti tudást. Ki sem kell hozzá mozdulnod, csupán internet kapcsolatra van szükséged. Így teljesen biztonságosan, mindenféle kockázat nélkül olyan tudásra tehetsz szert, amely egész életedben hasznodra válik majd. Ha az otthon töltött idő alatt elvégzed az e-learning tanfolyamot, már csak a gyakorlati órák lesznek hátra, amelyekre rögtön jelentkezhetsz, amint lesz rá lehetőség. Autósiskolánkban az e-learning képzés során 180 nap és 75 óra áll rendelkezésedre, de ha nem boldogulsz, vagy elakadsz valahol, oktatónk nagyon szívesen segít, ha felhívod a 0630/8945-174-es telefonszámon. Az e-learning képzésnek köszönhetően nem megy kárba az az idő, amit muszáj otthon töltened, hanem aktívan kihasználhatod, és belevághatsz a jogosítvány megszerzésébe. A személyes találkozás hiánya ellenére nem vagy egyedül, ha segítségre van szükséged vagy kérdezni szeretnél, megteheted, csupán egy telefonhívásodba kerül. 

Azon gondolkozol, hogy hogyan hozd ki a maximumot a mostani helyzetből? Szeretnéd, ha nem veszne kárba az otthon töltött időd, hanem éppen előnyödre válna? Dönts az e-learning mellett! Ha bővebb információra van szükséged, keress minket bizalommal mielőbb! Várjuk jelentkezésed a 06/30341-0116-os vagy a 0630/899-8117-es telefonszámon!