Figyelem! A HONDA Safety-Hungary motoros vezetéstechnikai tréningjéhez 20.000 Ft-os ajándékkupon jár!

Régóta van motoros jogsid, és szerencsére sosem keveredtél semmilyen veszélyes szituációba? Ami késik, nem múlik, és ezzel még véletlenül sem ijesztgetni akarunk! Veszélyes helyzetek bármikor adódhatnak, amelyeket az eddigi tapasztalataid alapján nem biztos, hogy helyesen fogsz tudni kezelni. A HONDA Safety-Hungary motoros vezetéstechnikai tréningjén azonban elsajátíthatod azokat a “fogásokat”, amelyek segítségével elkerülheted a veszélyes közlekedési szituációkat, és ha ez mégsem sikerül, sérülés nélkül keveredhetsz ki belőlük.

motoros jogosítvány megszerzése nem arra fókuszál, hogy hogyan kerüld el a baleseteket például egy felhőszakadás közben, hanem arról, hogy hogyan közlekedj szabályosan. Mindenki tudja, hogy a szabályos közlekedés pontosan olyan, mint a Yeti: valaki, valahol már látott, olyat, aki hallott róla, hogy létezik. Sajnos a legtöbben szabályszegőek az utakon, még ha csak kis mértékben is, amivel nem csak önmagukat, de másokat is veszélyeztetnek, ám ezen felül is számtalan tényező van, ami egy motorost veszélybe sodorhat. A fentebb említett felhőszakadás nagy mennyiségű vizet hagy maga után az úton amin egy autó is könnyedén felúszik, egy motor alól viszont ennél lényegesen könnyebben szalad ki mindkét kerék, amiből hatalmas baleset is lehet.

Rengeteg hasonló esetet, illetve szituációt mondhatnánk még, ami életveszélyes lehet mind a motorosok, mind a körülöttük lévők számára, de felesleges, hiszen aki régóta motorozik, biztos találkozott már valamelyikkel. Ezek elkerülése, illetve biztonságos kezelése elemi érdekünk, és ha nincs meg hozzá az elégséges tudásunk, annak súlyos következményei lehetnek. A HONDA Safety-Hungary motoros vezetéstechnikai tréningje éppen azért született meg, hogy segítsen a motorosoknak az ilyen helyzetekben. A tréning helyszíne a Kozma utcai gyakorlópálya, ahol komoly tudással és tapasztalattal rendelkező oktatók segítenek a veszélyes szituációk hatékony kezelésének elsajátításában.

Ha most kezded nálunk az A1, A2, vagy A kategóriás tanfolyamot, akkor egy 20.000 forintos ajándékkupont adunk Neked, amit a HONDA Safety-Hungary motoros vezetéstechnikai tréningjén használhatsz fel, így nem csak magát a motorozást tanulhatod meg, de kiegészítheted a tudásod olyan ismeretekkel is, amelyek biztonságot nyújtanak. A választható időpontok: 2020.04.04-04.05. illetve 2020.04.11.-04.12.

Amennyiben kérdésed lenne a HONDA Safety-Hungary motoros vezetéstechnikai tréningjével kapcsolatban, keress bennünket elérhetőségeinken!