Itt a tavasz, szerezd meg nálunk motoros jogsidat!

A tavasz beköszöntével ismét jelentős létszámmal bukkannak fel az utakon a motorosok. Sok autós és gyalogos irigykedve nézi őket, hiszen míg ők kényelmesen és rövid idő alatt bárhová eljuthatnak, addig a többieknek rengeteg kellemetlenséget kell elviselniük út közben, elég a manapság jellemző tömegközlekedési káoszra, vagy a rendszeres dugókra gondolni. Ha Te megelégelted ezt az állapotot és mindig is érdeklődtél a kétkerekűek iránt és szívesen is vezetnéd, szerezd meg nálunk motoros jogsidat a tavasz folyamán!

Ha bennünket választasz a motoros jogsi megszerzéséhez, már a nyáron nyeregbe pattanhatsz és Te is megtapasztalhatod azokat az előnyöket, amiket a kétkerekű járművek tudnak nyújtani a közlekedésben. Motoros jogsiddal az esetek többségében elkerülheted majd a dugókat, a tömegközlekedést, így könnyedén és rövid idő alatt odaérhetsz bárhová. Ahhoz, hogy eljuss idáig, és élvezd a motorozás minden örömét, megfelelő oktatásban kell részesülnöd, amit a Gyurinka Autósiskola biztosít a számodra.

Tedd le nálunk a KRESZ vizsgát, onnantól számítva pedig akár már két hónapon belül megszerezheted a motoros jogsidat! Mi nem csupán kiváló technikai alapokat adunk, hanem hegyvidéki vezetést is biztosítunk tanuló motorosainknak, így később szinte bármilyen útvonalon kellő magabiztossággal fogod tudni vezetni járművedet. Az oktatáson 2019-es Honda CB 650F, 2015-ös Yamaha MT07, 2018-as Honda CBR-500R, vagy 2017-es Honda CB 125F motorkerékpárokat vezethetnek a tanulók. Letehető motoros jogsi kategóriáink: AM, A1, A2 és A.

Legyen élmény a motoros jogsi megszerzése! Ha felkeltettük az érdeklődésedet, szeretnél megfelelő oktatásban részesülni a motoros jogsid megszerzéséhez, és változatos terepen próbálnád ki magad, válaszd a Gyurinka Autósiskolát! Az elméleti és gyakorlati tananyagot barátságos, türelmes oktatóktól sajátíthatod el. Ha kérdéseid lennének a motoros jogsival kapcsolatban, vagy jelentkeznél, keress bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!