jogosítvány utalvány

Jogosítványt ajándékba? Ajándékutalvánnyal lehetséges!

Jogosítványt ajándékba adni praktikus, hasznos és megfizethető, ráadásul bármilyen alkalmon megállja a helyét, így karácsonyra is ideális. Már csak néhány hét van hátra az ünnepig, ezért, ha nem szereted az utolsó pillanatra hagyni a készülődést, akkor érdemes már most belevetned magad az ajándékbeszerzésbe, a menütervezésbe és a díszítésbe. Még nincs mindenkinek ötleted? Mit szólnál egy igazán hasznos és egyben megfizethető meglepetéshez? A jogosítvány utalvány pontosan ilyen! 

A személytelen, átlagos ajándékok kora lejárt. Az elmúlt években sokkal inkább a praktikusságot helyezték előtérbe az emberek, és igyekeztek mindenkinek olyan meglepetést vásárolni, aminek az ajándékozott hasznát veheti majd a későbbiekben. Annak, aki még most szeretne majd megtanulni vezetni, remek választás a jogosítvány ajándékba, hiszen ez megadhatja neki a kezdő lökést ahhoz, hogy beiratkozzon egy autósiskolába. Ma már a legtöbb munkakörben is elvárás a vezetni tudás, ezért a jogosítvány utalvánnyal a munkaerős piacon is előnyt adhatsz az ajándékozottnak. Természetesen a tudást és a gyakorlatot neki kell majd megszereznie, azonban a legtöbb embernek csak a kezdetekben nehéz rávennie magát a tanulásra. 

És, hogy hogyan adhatsz jogosítványt ajándékba? Ajándékutalvánnyal! Autósiskolánk irodájában többféle címletben vásárolhatsz utalványt: 5.000.-, 10.000.-, 15.000.- és 20.000 Ft értékben, így könnyen a saját elképzelésed szerint alakíthatod az ajándék költségét is. Az utalványok a vásárlás napjától számítva 6 hónapig lesznek érvényesek, vagyis ideálisak ahhoz, hogy a tulajdonosuk jövő év elején vagy tavasszal elsajátíthassa a vezetés fortélyait. Türelmes, barátságos oktatóink mindenben segíteni fogják, hogy magabiztos tudással léphessen a jogosítvánnyal rendelkezők táborába. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és úgy döntöttél, hogy idén jogosítvány utalványt adsz ajándékba, fordulj hozzánk bizalommal bővebb felvilágosításért a 06-30/341-0116-os telefonszámon! Legyen az idei karácsony különleges, adj Te is valakinek jogosítványt ajándékba