Kezdd el a motoros jogsit már télen!

A motorozás szabadságérzéséhez semmi sem fogható, hiszen – ahogy mondani szokás – eggyé válsz a géppel; ezt egyetlen autóban sem élheted át. Persze ezen felül is vannak előnyei: motorral közlekedve megszűnnek a forgalmi dugók, hiszen elférsz a kocsisorok között, lényegesen gyorsabban haladhatsz vele, így sosem fogsz elkésni sehonnan, vagy legalábbis nem foghatod többé a dugóra.

Régóta álmodozol már arról, hogy motorozni fogsz? Folyamatosan a motoros témájú honlapokat böngészed, és már meg is találtad azt a gépet, amin el tudod képzelni magad? Úgy döntöttél, hogy lesz, ami lesz, megleped magad álmaid motorjával? Sokan vannak így ezzel, de motoros jogsi nélkül nem valósíthatod meg ezt a vágyadat. Nálunk viszont megszerezheted, méghozzá gyorsan és kedvező áron, oktatóink segítségével pedig elsajátíthatod azokat a fogásokat, amelyek segítségével biztonságosan közlekedhetsz majd a motoroddal.

A motorozás viszont kifejezetten kellemetlen dolog télen, hiszen a hideg már akkor is képes csontig hatolni, ha csak gyalogolsz, a motoron a menetszél pedig képes ezt az érzést megsokszorozni, hacsak nincs megfelelő védőöltözéked. Éppen ezért iskolánkban a gyakorlati oktatás is inkább a tavaszi-nyári időszakban aktív. Ezzel szemben az elméleti képzést már a tél folyamán elkezdheted, mivel a motoros jogsi megszerzése is a KRESZ tanfolyam elvégzésével indul, majd a sikeres KRESZ vizsgával folytatódik. A gyakorlati képzés március 1.-vel, és akkor is csak megfelelő időjárási körülmények esetén kezdhető meg. Ha előrelátó vagy, akkor már télen leteszed a KRESZ vizsgát, így a következő tavasszal el is tudod kezdeni a gyakorlatot, és hamar megszerezheted a motoros jogsit, hogy nyáron már az utakon száguldhass!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnél jövő nyárra motoros jogsit szerezni, jelentkezz hozzánk KRESZ tanfolyamra már most! Ha kérdésed lenne, vagy a jelentkezésedet szeretnéd leadni, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!