Motoros jogosítványt szeretnél? Vágj bele már most a KRESZ tanulásba!

Amikor valaki elhatározza, hogy megszerzi a motoros jogosítványt, nagy feladat elé állítja magát, de ennek ellenére nem kell tőle megijedni. Meg kell tanulnia a KRESZ-t, majd gyakorlati képzésen kell részt vennie. Ez természetesen nem megy pár nap alatt, azonban minél előbb belevágsz, annál korábban élvezheted majd a motorozás nyújtotta szabadságot.

A motoros szezon alapvetően tavasztól ősz végéig tart, ehhez igazodva november 30. és március 1. között nincs is gyakorlati oktatás és forgalmi vizsga sem. Ez idén is így van autósiskolánkban, azonban, ha már tavasszal szeretnél nyeregbe pattanni, akkor érdemes már most elkezdened a KRESZ-t! Ha már most jelentkezel hozzánk a motoros jogosítvány megszerzésére, akkor, mire megjön a jó idő, már kezdheted is a gyakorlati órákat. Így nagyon sok időt spórolsz, főleg, ha már most is ráérnél tanulni. A tél vége ehhez ideális időszak, hiszen a kedvezőtlen időjárás miatt ilyenkor úgyis kevesebb a program. A tavasz elején pedig már kezdheted is a gyakorlati órákat, vagyis, mire eljön a nyár, már a kezedben lehet a motoros jogsid! Így még idén is lesz bőven lehetőséged használni, és nyárra már tervezhetsz úgy, hogy a kétkerekűvel közlekedsz. Később kezdeni azért sem szerencsés, mert akkor már nem tudod sokáig élvezni a friss jogosítványod, hiszen hamarosan megint véget ér majd a szezon.

A motoros jogosítvány természetesen egész évben hasznodra lesz, a szabadidőd és a munka szempontjából is. Ha megszerzed, akkor bátran vállalhatsz akár motoros futár munkát is, így a munkaerő piacon is kedvezőbb helyzetbe kerülsz. Az engedélynek köszönhetően csak előnyökre tehetsz szert!

Idén szeretnéd megszerezni a motoros jogsit? Ne habozz, keress fel minket már most! Jelentkezz mielőbb a KRESZ-re, ne vesztegesd az időd, és már nyáron a kezedben lehet a motoros jogosítványod! Ha kérdésed van, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink bármelyikén, és szívesen tájékoztatunk a részletekről!