motoros jogsi

Motoros jogsit szeretnél? Velünk élmény a tanulás!

Motorozni szeretnél megtanulni és megszerezni a motoros jogsit? Válassz olyan iskolát, ahol szó szerint valódi élmény a motorozás elsajátítása! Az autósiskola saját rutinpályával rendelkezik, ahol a tanulók be tudják gyakorolni a motor vezetésének gyakorlati részét. Nem szeretnénk, hogy túl monoton legyen minden motoros oktatás, ezért a nagy kategóriás motorosainkat rendszeresen elvisszük egy-egy motoros élményvezetésre, méghozzá a hegyekbe!

Milyen motorokon tudsz megtanulni motorozni? Több típusú jármű is megtalálható motorjaink között, amin gyakorolva meg tudod szerezni a motoros jogsit. AM kategóriában Yamaha Jog 50 Yamaha Aerox 50 Romet Pony elérhető, A1 kategóriás motorjainkból Honda Monkey 125, az A2 kategóriás motorjainkból Honda CB 500F és az A kategóriás motorjainkból Honda CB 650 F Yamaha MT07 is van a gépparkunkban.

motoros jogsi nem kell, hogy sok pénzbe kerüljön. Fontold meg, hogy hová jelentkezel, mert a Honda Safety Hungary vezetéstechnikai tréningre regisztrálók 20 ezer forint kedvezményt kapnak! Gyere hozzánk motorozni jó áron, élményekkel telve!