Tel.: 06-30-341-0116 vagy 06-30-899-8117

A vezetés szabaddá tesz, önállóságot ad!

Rólunk

2017-ben 10 éves szakmai tapasztalatunkat kamatoztatva hoztuk létre autós-motoros iskolánkat, hogy minden jogosítványra vágyó tanulónkat megtanítsunk biztonságosan közlekedni.

Célunk, hogy tanulóink elsajátítsák a vezetés minden technikáját és a jogosítvány megszerzését követően egyedül is bátran vezessenek a forgalomban.

Elméleti – és gyakorlati oktatásunk kiemelt feladata, hogy a megtanult ismereteket alkalmazni tudó járművezetőket képezzünk. Több ezer elégedett tanuló visszajelzése erősít meg abban, hogy jó úton járunk. Fontosnak tartjuk, hogy diákjaink életszerűen tanuljanak meg vezetni és erős forgalomban is megállják a helyüket.Elméleti-és gyakorlati óráink kulturált környezetben, jó hangulatban telnek, ahol minden esetben a minőségi oktatásra helyezzük a hangsúlyt.

Gyurinka Róbert

Közel 20 éve dolgozom szakoktatóként.

Autósiskolánk szakmai irányítása mellett a motoros és a személyautós képzés magas színvonalú oktatása, kollégáink koordinálása, ügyfeleink teljes körű tájékoztatása épp úgy feladatom, mint megfelelni az elvárásoknak.

Ezalatt a két évtized alatt több száz olyan járművezető került ki a kezeim közül, akik felelősségteljesen, biztos tudással ülnek nap, mint nap a volán mögé.

Szeretek pluszt adni a tanulóimnak, ezért a motorosokat a hegyekbe viszem, ahol a kanyartecnikát tanulhatnak, a „B”-sekkel pedig Budapestre megyünk, ahol kipróbálhatják magukat erősebb forgalomban.

Iskolavezetői feladataim közé tartozik a jogszabályok ismerete, a működéshez szükséges feltételek megteremtése, tanulóink támogatása a jogosítványszerzés rögös útján.

Gyurinkáné Tarsoly Ágnes

Férjemmel 2017-ben alapítottuk iskolánkat. Először Cegléden, majd Tiszakécskén nyitottunk irodát. Rövid ideig Abonyban, később Nagykőrösön hoztunk létre telephelyet. 3 irodai alkalmazott és 8 oktató dolgozik folyamatosan azon, hogy tanulóink az általunk meghirdetett minőségi oktatásban részesülhessenek. Minden kategóriában tevékenykedünk.

Elsősorban online, de alkalmanként tantermi KRESZ oktatást is szervezünk.

Ügyfélfogadóinkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok otthonos, barátságos stílussal várják az érdeklődőket. Kollégáink készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Tanulói létszámunk minden évben növekszik bizonyítva azt, hogy jó úton járunk!

Oktatóink magas szakmai felkészültsége, türelme, humora és tanulóink hozzáállása mind szükséges ahhoz, hogy olyan járművezetőket képezzünk, akik megállják helyüket az utakon.

„ A vezetés szabaddá tesz, Önállóságot ad!
Boldogsággal tölt el!
A vezetés élmény!
Siker a mindennapokban…”

Szeretnéd folytatni a sort? Válaszd a Gyurinka Autósiskolát és szerezz jogsit nálunk!

Kedvező árak, részletfizetés

legyél Te is magabiztos autóvezető